Thursday, January 22, 2009

karisMa 2008


Karisma 2008 bg byk knangan pd dri aku… xkire la pahit ataupon manis… aku syg gle kat team bowling uitm johor… kitorg da cm adik beradik… if de pape problem, ktorg akn bincg sesame untuk settle kan benda 2… firstly, bialah aku introduce dlu sape2 y de dlm team aku 2…


ANIS FADZILLAH@ kak anis….(sungai petani)
Kak anis ni best…. Dia ni ceria je… p mulut dia xlekang sabot name Odeng… Odeng ni pakwe dia… hehee…. Sebab 2 la kat baju bowling 2 dia letak name anis-O…. klu dok ngan kak anis ni, x abes2 cite pasal makn… time nak tdo pon cite pasal makan… pasal laksa la, mee bandong la, ketupat la n mcm2 lg… kak anis ni lawa taw… hehe… ramai gle org nak mek gmbar ngan dia.. dia baik je.. mmg mnjaga ktorg cam adik dia sendri… kire bersikap tanggongjwb la… dia nip on terror men bowling cume 2nd day 2, dia hilang focus sbb 2 xdpt masok master…. Sabo la ye…

NURUL AIN@ kak ain…( jay bee)
Cam mane aku nak kabo kan pasal kak ain ni ye… aku xberape rapat sgt ngan kak ain camne aku rapat ngan kak anis… dia ni umor same ngan kak anis, 23 tahun… sebab 2 ktorg panggil kakak… kdg2 xseke bjalan ngan ktorg sngt sebb dia de rmai lg mber lain… cume dia ni kurg focus time men bowling…. P perangai akak2 tu adela dlm dri dia…

INTAN NURFATEHA@ intan…( kota damansara)
Intan ni kelakar…. P dia xsedar y dia wat kelakar… ngok muke dia pon rase cm nak ketawa… haha… klu ngok agu2 kat hp dia, penoh ngan lagu Hindustan…. Dia siap hafal sume lg 2… ckop suke klu de org cite psl Hindustan…. Kdg2 dia ni lmbt pick up cket, 2 y wat ktorg gelak je kat dia…. Dia ni byk boyfren… ble dia bcerita, korg kne ty dlu ni boyfren dia y ne… byk gle… satu je prngai dia y wat aku risau… dia ni cepat kne pengaroh… sempat lak mase last day kat Ipoh Perade 2, dia g wat facial…. Btol la dak ni….

MOHD NAZMI @ bob…(shah alam)
Dlm team kitorg, dia pling tua dalam klngan lelaki… dia ni bachelor in finance.. dia ske nyanyi… siap karaoke lg… dia pling suke kco kak anis… de je y dia nak usik kak anis… pape je… aku suke bola dia… hook dia lawa gle.. haha.. dia ni gak de ciri2 cam jurulatih…. Dia slalu btol kan ktorg klu ktorg de wat salah… dia tunjok n bgtaw cara y btol.. cam 2 la bob… dia ni biase2 je… xde nak sketkan ati org… so mmg selesa r mber ngan dia… mmg cm abg2…

MOHAMAD SAFWAN @ sibo…(Bandar hilir)
Kdg2 aku pgil dia sibo n kdg2 pgil dia wan… dia ni baik… kak anis pon slalu puji dia… ktorg nmpak la kebaikn dia 2… klu mintak tlg dia ni, mesti dia wat… wlaupon dak len heavy smoker, dia xtpengaroh pon… 2 y bgos 2… one more thing, sume jenis lagu dia taw… pasang je lagu pape pon… lame ke, baru ke, mlayu ke, english ke, indon ke, sume dia taw… best sgt mber ngan dia… dia ni pon caring sgt orangnye… cume aku tkot ngok dia bling bola…. Da la tinggi, rase cam nak tcmpak kat kepale aku… haha… pas2 laju gle bola dia… taw la dia ni men spinner… cian kat dia, hp dia slalu sgt demam… dia ni pndai jg ati org… sush nak ngok dia sket kan ati org… cume kdg2 telepas ckp… 2 je la…

RASWANDI @ wan…( kajang)
Dia ni dak y pling tinggi dlm team ktorg… dia ni pon cam sibo… xsuke sketkan ati org, pandai mek ati org len, n caring… dia akn risau klu mber2 dia sket… klu dia de xpuas ati or mrh kat org 2 pon, dia try sembunyikan… dia suke simpan sendri… dia suke jamming n drift… dia xsuke mint… de skali 2 dia mkn icecream y dlmnye mint p kat luar choc…. Pas dia mkn skali je, dia da cm nak muntah… heheh… sorry ye…

AMIRUL AKMAL @ mirol...( shah alam)
dia ni len cket... agak sensative.. y pling best pasal dia adalh rambot nye y sangt lebat... bak kate bangla kat shell, lumut "kne siram rambut dlu"... huhuhu...aku slalu panggil dia ank mak...hehe.. miru, mirul... p dia ni terror taw sbb dpat masok master.. dia ni manje ngan k.ain... pling xleh lupe time dia men satu lane ngan fahmi dak perak... dia lgsong xleh trime cz dak 2 agak lembot... hehehe...comel jew...


pape pon y kite wat, mesti de kenangan manis n pahit.... kenangan pahitnye, beberape antare ktorg xbape nak sihat... cm aku sendri... asyik demam je.. pas2 muntah2... pening kepale jgn cite la... rase cm nak cabot je kepale ni bg ringan cket... huahuahau.... de gak y buang2 air.. cian tol kat kitorg nih... mase mlm perasmian, aku ok je memule.. leh berbaris ag... pas je firework, aku trok menggigil n demam... ntah pape je aku nih... tnpe mbuang mase ag, aku pon tros la ajk dak2 ni blek blik...p benda y pling aku xleh nak trime ialah mase baju karisma aku y color putih 2 ditumpahkan kuah kari oleh seorg mat bangla y keje kat R&R Dengkil... lagi aku panas pasal dia x mintak maaf pon... geram gle... p pe nk wat... aku hanya mampu bsabo je la... de gak beberape perselisihan faham antara ktorg.. time 2, sume nk ngamok... pas2 xnk tegor each other.. time dinner, masing2 xnak pndg muke masing2.. hehe.. ble pkir blek, cm klaka jew... huhuhuh....y best nye, dpt le kenal ngan rmai dak2 boling dr other cmpus... y pling best skali farisha(dak intec)... best gle mber ngan dia... da penat2 tournament, ktorg g t.batik lak... mmg best... jln2 kat tepi pantai.. gle sronok... cume agk tkilan sbb raswandi ngan mirul xde... diorg da blek awal.... aku, sibo, k.anis ngan intan sibok snap gmbar... huhuhu... sronok.. mlm 2 plak, ktorg lepak2 kat cmpus uitm perak 2... k.anis nagn bob karaoke... mmg best.. pas2 lepak2 sampai kol 1... 2 la last day ktorg together... y penting, KARISMA 2008 bagi sejuta kenangan.....


1 comment:

  1. blog walking.. visit mine www.lan89.blogspot.com

    ReplyDelete